18.01.2024

Aylık Mutad Toplantı

17 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 10.00'da Müftülüğümüz Konferans salonunda Kazaklar Köyü Mh. Cami İmam-Hatibi Ramazan Alsay hocamızın Kur'an Kerim tilavtiyle başladı. İlçe Müftülümüz Sayın Hüseyin Ergen hocamız tarafından görevlilerimize duyurulması gereken yazıları duyuruldu ve İlçemizdeki din hizmetlerinin daha etkili sunulmasıyla ilgili konular ve yapılacak çalışmalar ele alındı. Daha sonra eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez hocanın *Gırnata, Gazze ve İslam Alemi* adlı konuşması  dinlenerek personel ile birlikte tahlil edildi.
Toplantı sonunda ise ilçe vaizimiz Faruk KARTAL Baba okulu Semineri kapsamında *Çocuğun gelişiminde Babanın Rolü ve Kuran'ı Kerim'de Baba örnekleri* adlı sunumlarını gerçekleştirdi.