11.08.2023

2023 YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ ETKİNLİĞİ

2023 YILI YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ ETKİNLİĞİ

(10 Ağustos 2023 Perşembe)

Ulubey İlçe Müftülüğü 2023 Yılı Yaz Kur'an Kursları Kapanış Etkinliği 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Büyük Bir Coşku ve Katılımla Gerçekleştirildi.

Ulubey Müftülüğü tarafından organize edilen Yaz Kur’an Kursları Kapanış etkinliği Ulubey Çamlık Piknik alanında gerçekleştirildi.

Etkinlik İlçe Kaymakamı İsmail ERDOĞAN, Belediye Başkanı Veli KOÇLU, İlçe Müftüsü Mehmet NERKİZ, bütün merkez ve köy camileri ile Kur'an kurslarında öğrenim gören yaklaşık 350’ye yakın öğrenci, öğreticiler, 4-6 yaş öğrencileri ve velilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İlçe Kaymakamımız İsmail ERDOĞAN, kısa bir konuşma yaparak öğrencilere yaz Kur’an kurslarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek her camiden veya Kur’an kursundan en başarılı ve camiye en fazla devam eden öğrencilere birer kitap hediye etti.

Macera Parkta şenlik havası içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte bisiklet turu, halat çekmece, yumurta, çuvalla koşma, balon patlatma, tabure kapmaca gibi çeşitli etkinliklerle eğlenen çocuklar unutulmaz anlar yaşadılar.

Etkinlik, tüm öğrenci ve velilerine İlçe Müftülüğünce yapılan pide ikramı ve Belediye Başkanlığınca dağıtılan dondurma ikramı ile sona erdi.

İlçe Müftülüğü olarak tüm katılımcı öğrencilere, hassaten yaz Kur’an kurslarında öğrenci okutan fedakar hocalarımıza ve 4-6 yaş öğrenci velilerine teşekkür ediyoruz.