12.06.2023

4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSLARI 10. YIL ETKİNLİĞİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren açılan bu 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda, çocuklarımızın Allah’ı ve Peygamber Efendimizi sevgi temelli tanımaları, İslami değerleri fark etmeleri ve İslam’ın temel kaynağı olan Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun bir şekilde tanıyarak sağlıklı bir din ve ahlak gelişimi göstermeleri hedeflenmektedir.

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızın açılışının 10. yılı vesilesiyle, bu kurslarımızın mezunlarını verdiği günden bu yana öğrencileri ile irtibatını sağlamak, halen eğitime devam eden çocuklarla onları bir araya getirmek, mezunları arasında kurulacak iletişime katkı sunmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenmesi istenilen 10. yıl etkinliği 31.05.2023 Perşembe günü Merkez Kur’an Kursu (4-6) bahçesinde yapılmıştır.

Kur’an Kursu Öğreticilerimizin hazırlamış oldukları bu etkinlik, İlçe Müftümüz Mehmet NERKİZ’in açılış konuşması, öğrencilerimizin Kur’an okumaları, ilahi söylemeleri, mezun öğrenciler arasında gerçekleştirilen çeşitli oyunlar ve etkinlik sonunda müftülüğümüzce verilen ikramla sona erdi.

Emeklerinden dolayı başta Kur’an Kursu Öğreticilerimize, halen devam eden ve mezun olan tüm öğrenci ve ailelerine teşekkür ederiz.