22.05.2023

GENÇLERLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

ERKEK LİSE ÖĞRENCİLERİYLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Ulubey İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak Ulubey Ü.B.Anadolu İ.H.L. Pansiyonunda kalan başta İmam Hatip Lisesi öğrencileri olmak üzere çeşitli liselere giden öğrencileri ile Merkez İ.H.L. Tatbikat Camii'nde 18.05.2023 Perşembe günü sabah namazında buluştuk.

Sabah namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, sabah namazı, tesbihat ve İlçe Müftüsü Mehmet NERKİZ’in gençlere yönelik sohbeti ve öğrencilere verilen kahvaltı ikramı ile sona erdi.

Bu programı organize eden İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile İ.H.L. pansiyon sorumlusu öğretmenlerimiz başta olmak üzere programa iştirak eden tüm liseli öğrencilerimize ve kahvaltı ikramında yardımlarını esirgemeyen tüm merkez din görevlilerimize teşekkür ederiz.