07.03.2023

4-6 YAŞ KURSUMUZDAN DEPREMZEDELERE ANLAMLI BAĞIŞ

BERAT KANDİLİNDE

ÇOCUKLARIMIZDAN DEPREMZEDELERE ANLAMLI BAĞIŞ

Ulubey İlçe Müftülüğü Merkez Kur'an Kursu bünyesindeki 4-6 yaş sınıfı öğrencilerimiz depremzede çocuk kardeşleri için yaptıkları bağışlarını birer kumbaraya toplayarak yerine ulaştırılması için İlçe Müftüsü Mehmet NERKİZ'e teslim ettiler. İlçe Müftüsü de;

"Depremzede çocuklar için yaptığınız bu yardımdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum sevgili çocuklar. Hem bizleri yaratan Allah, hem de depremde oyuncaklarını kaybeden çocuklar buna çok sevinecekler. O küçücük kalplerinizle yapmış olduğunuz bu güzellikten dolayı depremzede çocuklar adına da sizlere, Kur’an Kursu hocalarımıza ve ailelerinize teşekkür ediyorum." dedi.

Ulubey İlçe Müftülüğü olarak biz de Beraat kandilinde böyle bir programı gerçekleştiren hocalarımıza, katkı ve katılım sağlayan çocuklarımıza teşekkür ederiz.