30.04.2024

“100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik” Programı Yapıldı

Uşak İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kuran Kurslarında öğrenim gören öğrenciler “100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik” etkinliğinde bir araya geldi. Fatih Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu Konferans salonunda düzenlenen şenlikte öğrenciler ve velileri salonu hınca hınç doldurdu.
Hilaliye 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftümüz Burhan Çakır’ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Program, Hüseyin Koncagül ve ekibi tarafından öğrencilerin kurslarda almış oldukları eğitimin tekrarı mahiyetinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz Karagöz-Hacivat ve Nasrettin Hoca tiplemeleriyle doyasıya eğlendi. Kukla gösterisi, çember ve top çevirme vs. oyunlarla devam eden program sonunda öğrenciler programı çok beğendiklerini ve tekrarını beklediklerini söylediler. Şenlik sonunda İl Müftümüz Çakır, Hüseyin Koncagül ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. İl Müftümüz Çakır, çocuklara eğlenerek öğretme hedefi olan bu tür programların artarak devam ettirileceğini ifade etti. Katılım ve katkı sağlayan herkese ve özellikle misafirlerimize teşekkür ederiz.