29.04.2024

“HAYIR ÇARŞISI” DUALARLA AÇILDI.

İl Müftülüğümüze bağlı Hz. Hatice Yatılı Kız Kur’an Kursuve tüm Kur’an Kursları yararına Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu öğreticileri ve kursiyerleri tarafından İlimiz Adliye Parkı Kermes alanında 29 Nisan – 6 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Hayır Çarşısı”nın açılışı dualarla gerçekleştirildi.
Açılış, İl Murakıbı Mehmet Taşkın hocamızın Kur'an-ı Kerim tilaveti, İl Müftümüz Burhan Çakır'ın açış konuşması ve İl Vaizi Zekeriya Karaca’nın duası ile yapıldı.
Açılışa; Sayın Vali Yardımıcmız Önder Can başta olmak üzere İlimiz Protokolünün değerli üyeleri teşrif ettiler.
Katılım ve katkılarından dolayı her birine teşekkür eder, hayır çarşımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Tüm vatandaşlarımızı hayır çarşımıza bekliyoruz…