09.04.2024

İl Müftülüğümüzün farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programları kılınan son teravih namazı ile sona erdi.

Bu akşam Fatih Ünal Camii’nde kılınan Enderun Usulü Teravih Namazına vatandaşlarımızın ilgisi büyüktü. Namaz öncesi vatandaşlarımıza sohbet eden İl Müftümüz Burhan Çakır hocamız Ramazan ayının önemi ve faziletlerinden bahsederek, "Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da Cehennemden azabından kurtuluş olan bu mübarek ayın artık son günlerindeyiz. Rabbimiz Ramazan-ı Şerif’i bizden hoşnut eylesin, bu Ramazan-ı Şerif’ten affedilmiş olarak çıkmayı nasip eylesin ve nice Ramazanlara ulaşmayı nasip eylesin" dedi. Seçkin hafızlarımızın kıldırdığı Enderun usulü teravih namazı ve aralarında getirilen salavatlar ve kasideler ile cemaatimiz tarafından büyük teveccüh ile karşılandı.

Böylece bu senenin son teravih namazını da kılmış olduk. Rabbimiz kıldığımız bütün namazları yaptığımız ibadetleri ve tuttuğumuz oruçları kabul eylesin ve nice Ramazanlara ulaşmayı nasip eylesin.