05.04.2024

İFTAR BULUŞMASI

İl Müftülüğümüzce TDV Öğrenci Yurdunda toplumumuzun farklı kesimlerinden temsilcileri buluşturan iftar buluşması düzenlendi.

İftar buluşmasına başta Uşak Valisi Dr. Turan Ergün olmak üzere İl protokolümüzün değerli mensupları, Uşak Üniversitesi Rektörü ve Öğretim Üyeleri, İlçe Müftülerimiz, Gazilerimiz ve Şehit ailelerimiz, Sanayici ve İş adamlarımız, çalışan ve emekli din görevlilerimiz, Alevi Cemaati Kanaat önderi ve vatandaşlarımızın yanı sıra İzcilik Kulübümüzdeki genç üyeleri de iştirak etti. Program birlikte açılan oruçların ardından yapılan yemek duası, İl Müftümüz Burhan Çakır'ın katılımcılara teşekkür konuşması ve Vali Ergün'ün selamlama konuşmasıyla tamamlandı.

Bu anlamlı buluşmanın hazırlanması ve icrasında emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür eder, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daim olmasını dileriz.