01.04.2024

Engelsiz İftar Buluşması

Uşak Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğümüzün organize ettiği ve masraflarını Hollanda'da yaşayan kardeşlerimiz Fikret Aydın ile eşi Şengül Aydın'ın üstlendiği "Engelsiz İftar Buluşması" programı Him-er düğün salonunda düzenlendi. Koordinatörler Fatma Ebru Sarıca ve Mustafa Aydemir önderliğinde düzenlenen program tanışma ve kaynaşmaya vesile oldu. Programa Engelli Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve üyeleri aileleri ile birlikte katıldı. Programda; Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi ve koordinatörlüğün hizmetleri tanıtıldı. İl Müftü Yardımcımız Yusuf Savuran: asıl engelin ibadetsizlik olduğunu, fiziki engellerin bir imtihan vesilesi olduğuna değinerek yaptığı konuşmasının ardından misafirlerin masalarını ziyaret edip sohbet etti, onların isteklerini dinledi ve birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İşaret dili çevirisinin Gülsüm Yeşilova tarafından yapıldığı programımıza katılan misafirlerimize, programda emeği geçen tüm hocalarımıza ve özellikle hayır sahiplerine gönülden teşekkür ediyoruz.