19.02.2024

ZEKAT İYİLİK BULUŞMALARI

Sanayici ve iş adamlarının da içinde bulunduğu Uşak hayırseverleri, İl Müftülüğümüzce düzenlenen Zekat İyilik Buluşma Programında bir araya geldi.
Türkiye Diyanet Vakfı Uşak Yükseköğrenim Yurdunda yapılan buluşma Fatih Kur'an Kursu Uzman Öğreticisi İbrahim Karasakal'ın Kuran tilaveti, İl Müftümüz Burhan Çakır'ın açış konuşmasıyla başladı. Misafir konuşmacı Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafiz Osman Şahin, Türkiye Diyanet Vakfı'nın dünya genelindeki faaliyetleri ve zekat ibadetinin önemi konulu sunumla katılımcılara hitap etti.
Program İl Müftümüz Burhan Çakır'ın Hafiz Osman Şahin hocamıza hediye takdimiyle sona erdi. Teşrifleri nedeniyle hocalarımıza ve tüm konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.