12.02.2024

Uşak Valimiz Sayın Dr. Turan Ergün'den Hz. Hatice Kur'an Kursuna ziyaret

Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün Müftülüğümüze bağlı Hz. Hatice Kur'an Kursuna bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette İl Müftümüz Burhan Çakır, Vali Ergün'e kurumumuz hakkında brifing verdi.
İl Müftümüz Burhan Çakır tarafından Vali Ergün’e yapılan sunumda, Vali Yardımcısı Önder Can, İl Müftü Yardımcımız Yusuf Savuran, Şube Müdürlerimiz ve ilgili personelimiz de hazır bulundu. İl Müftülüğümüzün kadro, personel, inşaatı devam eden yeni müftülük binası, Cami ve Kur'an Kursları, 2023 yılında yapılan faaliyetlerimiz ve 2024 yılında yapılması planlanan iş ve işlemleri içeren kapsamlı bir sunum yapıldı. Sayın Valimiz yapılan çalışma ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, her insanın din gönüllüsünde n bir şeyler alabilmesinin önemine dikkat çekti. Program sonunda geçen yıl hizmete alınan Hz. Hatice Yatılı Hafızlık Kursunda incelemelerde bulunan Vali Ergün, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve öğrencilerimizle hasbihal etti ve başarı dileklerini iletti. Sayın Valimize ziyaret ve nezaketleri için şükranlarımızı sunuyoruz.