26.01.2024

Uşak İl Müftülüğü Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilmesi planlanan Gençliğe Değer ara dönem kampı Uşak İl Müftülüğü tarafından Fatih Gençlik Merkezi'nde 3 gün olarak gerçekleştirdi.
Kamp programı çerçevesinde maneviyat istasyonu derslerinde "Allah'a iman,Peygamber Efendimizin ahlakı örnekliginde adabı muaşeret kuralları,namazın önemi ve değerler eğitimi"konuları ögrencilerimizle paylaşıldı.Günümüzün sorunu olan İsrail zulmü ve Filistin tarihi konulu belgesel izlenerek öğrencilerimizin bilinçlenmesi sağlandı.
Kamp çerçevesinde öğrencilerimizle izcilik ve sokak oyunları,kayaağıl termal yüzme havuzu gezisi düzenlendi.Kampımızın kapanış programında İl Müftü vekilimiz sayın Yusuf SAVURAN hocamız öğrencilerimizle biraraya gelerek Allah sevgisinden bahsederek kampa katılan öğrencilerimize teşekkür etti.
Kampın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Uşak İl Müftülüğümüze, Uşak Belediyesine, Fatih Kuran Kursuna ve Manevi Danışmanlarımıza teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kendilerine verilen değerin farkında olmalarını Rabbimizden niyaz ederiz.