17.01.2024

4-6 Kuran Kurslarımızda Karne Heyecanı

Uşak İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim alan minik öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

İhtiyaç duyulan her noktada il ve ilçe müftülüklerince açılan 4-6 yaş Kur’an kurslarında bu dönem yüzlerce öğrenci Kur’an okumayı öğrendi, temel dini bilgiler ve Hz. Peygamberimizin (s.a.s.) hayatına dair eğitimler aldı.

İl genelinde bütün kurslarda olduğu gibi Hilaliye 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrenciler için de dönem sonu programı düzenlendi.

Kur’an kursu öğrenci velilerinin de iştirak ettiği programda konuşan İl Müftümüz Burhan Çakır, küçük yaşlarda alınan din eğitimin önemine dikkat çekerek, İslâm dinini öğrenen çocukların merhamet sahibi olarak yetişeceğini ve çevresinde olup bitene karşı duyarlı olacağını ifade ederek, bu güzel hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Program öğrencilere belge ve çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.