29.05.2023

UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ HAYIR ÇARŞIMIZ AÇILDI

İl Müftülüğümüze bağlı Hz. Hatice Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu yararına Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu öğreticileri ve kursiyerleri tarafından İlimiz Adliye Parkı Kermes alanında 29 Mayıs - 5 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Hayır Çarşısı”nın açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Açılış, Kur'an-ı Kerim tilaveti, Aşıklar Mehter Takımı ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerimizin Mehter gösterisi, İl Müftümüz Burhan Çakır'ın açış konuşması ve İl Müftü Yardımcımız Dr. Veli Vehbi Bardakçı'nın duası ile yapıldı.

Açılışa; Sayın Valimiz Dr. Turan Ergün ve Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı başta olmak üzere İlimiz Protokolünün değerli üyeleri teşrif ettiler.

Katılım ve katkılarından dolayı her birine teşekkür eder, hayır çarşımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.