17.05.2023

Uşak Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü; Engelliler Haftası münasebetiyle Huzurpark'ta "Engelsiz Piknik Buluşması" düzenledi.

Program Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğreticisi İbrahim Karasakal'ın Kur'an tilavetiyle başladı daha sonra İl Müftümüz Burhan Çakır engelli kardeşlerimizle bir araya gelmekten ve onların yüzlerinde tebessüme vesile olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Pikniğimizi teşrif eden Vali Yardımcımız Kamuran Mustafa Ballı, misafirlerimize "Hoş geldiniz" diyerek kendileriyle hasbihal ederek bu güzel programı düzenleyen İl Müftülüğümüze ve emeğe geçen tüm görevlilerimize teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından İşitme Engelliler Kur'an Kursu öğretici ve öğrencileri hazırladıkları programda bazı Hadis-i şerifler ve Fatiha Sûresi'nin işaret diliyle okunuşunu gösterdiler. Yusuf Şarbay'ın ilahi dinletisiyle devam eden programımızda özel eğitim okullarına devam eden öğrenciler de şiirlerini okudu. Birlik, beraberlik ve muhabbet duygularımıza zenginlik katan program yapılan ikramlarla sona erdi. Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, programı tertip eden hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.