12.04.2023

İl Müftümüz Burhan Çakır Engelli Vatandaşlarımız ile İftar Sofrasında Buluştu

Uşak Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü iftar programı düzenledi. Koordinatörler Mustafa Aydemir, Fatma Göncü ve Rukiye Kahya önderliğinde düzenlenen program tanışma ve kaynaşmaya vesile oldu. Programa Engelli Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve üyeleri aileleri ile birlikte katıldı. Programda; Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi ve koordinatörlüğün hizmetleri anlatıldı. İl Müftümüz Sayın Burhan Çakır "Allah (cc) suretlerimize ve mallarımıza bakmaz. Kalplerimize ve amellerimize bakar." hadisine değinerek yaptığı konuşmasının ardından misafirlerle sohbet etti, onların isteklerini ilgiyle dinledi ve birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İşaret dili çevirisinin Gülsüm Yeşilova tarafından yapıldığı programımıza katılan misafirlerimize ve programda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz.