07.04.2023

İl Müftümüz Sendikaların Katkılarıyla Düzenlenen İftar Yemeğinde Emekli ve Halen Çalışan Personelle Bir Araya Geldi

İl Müftülüğümüzün koordinesinde Diyanet Sen, Mil Diyanet Sen, Türk Diyanet Vakıf Sen in katkılarıyla düzenlenen iftar programında çalışan ve emekli din görevlilerimiz bir araya geldi. Programda konuşan İl Müftümüz Burhan Çakır; İslam kardeşliği dairesinin hepimiz için vazgeçilmez bir ortak payda olduğuna ve yaratılış farklarının, sosyal aidiyetlerin, sendikal farklılıkların ayrışma sebebi olmadığına dikkat çekti. Bu birlik beraberlik iftarının, kardeşlik buluşmasının yapılmasına öncülük eden tüm sendika temsilcilerine teşekkür etti. Programa katılan emekli ve çalışan din görevlilerini görev süreleri boyunca yapmış oldukları hizmetlerden dolayı tebrik etti, hayırlı ve bereketli ömürler diledi. Katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.