31.03.2023

Bütçe Daire Başkanımız Halit Güldemir İftar Programında Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi

İl Müftülüğümüz 2023 Yılı Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları kapsamında Uşaklı Hayırsever İşadamlarına yönelik bir iftar programı tertip etti. Programa misafir olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Bütçe Daire Başkanı Halit Güldemir yaptığı konuşmada, toplumsal yardımlaşma noktasında zekat ibadetinin yeri ve önemine değindi. İslam medeniyetinin inanç, ibadet ve sosyal yaşamı en güzel biçimde harmanlayan zekat gibi bir zenginliğin farkında olması gerektiğini belirtti. Programa ev sahipliği yapan İl Müftümüz Burhan Çakır'da hem hocamıza hemde hayır işlerinde yarışan kardeşlerimize teşekkür etti.