22.03.2023

“Yarıyıl Tatilinde Beş Vakit Camideyim” Projesi Ödülleri Öğrencilerimize Verildi

Uşak İl Müftülüğümüzün  yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlediği “Yarıyıl Tatilinde Beş Vakit Camideyim” projesi kapsamında Uşak merkez ve köy camilerimizde öğrenciler yarıyıl tatili boyunca beş vakit namazı cemaatle kıldılar. Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ertelenen ödül töreni merkez Karaali  Cami'inde yapıldı.
Programda konuşan İl Müftümüz; mahşer gününde arşın gölgesinde gölgelenecek yedi sınıftan birinin de kalbi mescitlere bağlı müslümanlar olduğunu ifade eden Hadisi şerifi hatırlattı. Gençlerimizin cami ve namazla buluşmasının önemine değindi. Program İl Müftümüz Burhan ÇAKIR'ın projeye katılan öğrencilere teşekkürleri ve ödüllerini takdim etmesiyle sona erdi.