23.10.2024

İl Müftümüz Burhan Çakır, Esnaf Ziyaretleri Kapsamında Uşak Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret Gerçekleştirdi

Organize Sanayi Camii'nde öğle namazını kıldırdıktan sonra bölgenin önde gelen iş insanlarından Ali Yangıncı’yı, sahibi olduğu Yangıncı Tekstil’de ziyaret etti. Görüşmede, işletmenin faaliyetleri hakkında bilgi alan Müftü Çakır, iş hayatında dürüstlük ve helal kazancın önemine değindi.
Ali Yangıncı ile bir sohbet gerçekleştiren Müftü Çakır, hem işverenlere hem de çalışanlara, İslami ahlakı iş hayatına yansıtarak başarılı ve bereketli bir ticari yaşam sürdürebileceklerini ifade etti. İl Müftümüz, bu tür ziyaretlerle esnafın ve sanayicilerin manevi hayatına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Ziyaret, İl Müftümüz Çakır'ın hayırlı kazanç temennileri ile sona erdi.