22.10.2024

TDV Uşak Kadın Kolları İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Uşak Kadın Kolları, Kasım ayı faaliyet programlarının planlanması ve hazırlıkları kapsamında önemli bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantı, İl Müftü Yardımcısı Şeyda Bertan Uysal’ın başkanlığında, Kadın Kolları Yönetim Komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Kasım ayında düzenlenecek eğitim programları, sosyal sorumluluk projeleri ve manevi destek çalışmalarının ayrıntıları ele alındı.
İl Müftü Yardımcısı Şeyda Bertan Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, kadınların toplumsal ve manevi hayat üzerindeki etkisine vurgu yaptı. Uysal, TDV Kadın Kolları’nın Uşak'ta yürüttüğü çalışmaların, manevi değerlerin korunması ve sosyal yardımlaşmanın artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
Toplantıda ayrıca, kadınlara yönelik çeşitli seminerler, gençlere rehberlik edici programlar ve yardıma muhtaç ailelere yapılacak destek faaliyetleri gibi konular masaya yatırıldı. TDV Uşak Kadın Kolları, Kasım ayı boyunca bu programların hayata geçirilmesi için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.
Toplantı, üyelerin önerileri ve fikir alışverişiyle sona erdi. Uşak Kadın Kolları, toplumun her kesimine ulaşarak yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.