07.03.2019

Müftümüzün Regaip Kandili Mesajı

On bir ayın Sultanı Ramazan'ı Şerif ayının da içinde bulunduğu, ruhların baharı ve gönül bahçelerinin çiçeklendiği üç ayların başladığının habercisi Regaip Kandilinin ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı ve mübarek olmasını Cenabı Allah'tan dilerim.

Bu akşamı sadece kısa bir zaman dilimi ile anıp manevi tatmin duyarak geçirmek yerine, bu geceyi ömrümüzün kalbi bölümünü aydınlatacak biçimde feyz ve ilham almak için ilahi düşünce ve ibadetle, tövbe istiğfarla geçirmeye gayret etmeliyiz.

Şüphesiz ki bu sadece kendi çabalarımızla başarabileceğimiz bir konu olmadığından Rabbimizin inayetine ve hidayetine sığınıyoruz.

Allah'ım Recep ve Şaban aylarını hakkımızda bereketli eyle ve bizi Ramazan'a kavuştur Amin

Abdullah ŞEN

Karahallı İlçe Müftüsü