​T.C. ULUBEY KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

KUTLU DOĞUM HAFTASI

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İlçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.19.04.2017 Çarşamba günü İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Program Geliştirme Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ tarafından "Hz. Peygamber ve Güven Toplumunun İnşası" konulu konferans verilmiştir.Ayrıca ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arsında kompozisyon (peygamberimize Mektup)  yarışması düzenlendi.Her kategoride ilk Üç'e giren öğrenciler çeyrek altın ile ödüllendirildi.Her kategoride ilk Üç'e giren öğrencilerin ödülleri başta Kaymakamımız Sayın Ahmet SOLMAZ ve protokol üyelerince takdim edildi.Vatandaşlarımız arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında da İlk Üç'e girenlere çeşitli hatıra ödülleri verildi.Programa halkımızın yoğun katılımı memnuyet vericiydi.