​T.C. ULUBEY KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

KUTLU DOĞUM HAFTASI YARIŞMASI

KUTLU DOĞUM HAFTASI YARIŞMALARI

Ulubey Kaymakamlığının Öncülüğünde İlçe Müftülüğünün Organizasyonu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftasında “Hz.Peygamber Ve Güven Toplumunun İnşası” Konulu Kompozisyon (Mektup) Yarışması Düzenlenecektir.Yarışmada İlkokul düzeyinde ilk Üç’e giren öğrencilere, Ortaokul düzeyinde ilk Üç’e giren öğrencilere ve Lise düzeyinde ilk Üç’e giren öğrencilerimize Çeyrek Altın verilecektir.

Vatandaşlarımızdan Yarışmaya Katılıp İlk Üç’e Girenlere Kutlu Doğum Haftasında Maddi Değerinden Çok Manevi Değeri Olan Hatıra Ödüller verilmesi planlanmaktadır.

Yarışmaya Katılacak vatandaşlarımız mektuplarını en geç 12 Nisan Çarşamba günü mesai bitimine kadar İlçe Müftülüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.