28.02.2018

"MUTLULUĞUN ADI: EVİM EŞİM ÇOCUKLARIM" PROJESİ İLK PROGRAMIYLA BAŞLADI.

Uşak İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca yürütülen, Türkiye Diyanet Vakfı Uşak Şubesi ve Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenen  "Mutluluğun Adı: Evim Eşim Çocuklarım" adlı Aile Okulu projesi hayata geçirildi.

Uşak Valiliği, İl Müftülüğü koordinesinde,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü/RAM, Uşak Üniversitesi, İl Göç İdaresi paydaşlığında bir eğitimci kadrosu bulunmaktadır.

Proje kapsamında Perşembe akşamları Roman kardeşlerimizle yapılacak altı haftalık eğitim programının açılışı gerçekleştirilmiştir. Program il Vaizi Tuncer ZERDALİ’nin Kur’an Tilaveti ve ADRB Vaizi Nihal AŞAN'ın projeyi tanıtan konuşması ile başladı. Uşak İl Müftü Vekili Ali TOM’un selamlama konuşmaları ile devam eden program İl Vaizi Cihangir IŞIK’ın duasıyla tamamlandı.

Ayrıca katılımcı ailelerin çocuklarına yetişkinlerden ayrı bir salonda Uşak Üniversitesi öğrencileri tarafından oyun terapisi düzenlenerek çocukların da eğitici ve eğlenceli vakit geçirmesi sağlandı.

Program ikramlar ile son buldu.