10.05.2017

2017 Yılı Hac Semineri Yapıldı

2017 Yılı Hac organizasyonunda Diyanet ve Acentaya kayıtlı hacı adaylarımızın Hac hazırlık kursları 8 mayıs 2017 tarihinde Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursunda Hacı adaylarımızın yoğun katılımıyla yapıldı. Seminer Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğreticisi İbrahim KARASAKAL'ın Kur'an tilavetiyle başladı. Daha sonra İl müftümüz Eyüp BALDEMİR açılış konuşmalarını yaptılar ve Hac bilgilendirme semineri başladı. İl Müftülüğümüze kayıtlı hacı adaylarımızın semineri 8 - 11 mayıs 2017 tarihleri arasında Saat 9.00 ile 12.00 arasında Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursunda yapılarak sona erdi.

Hacı adaylarımız seminerin çok başarılı ve faydalı olduğunu dile getirerek bundan sonrada müftülük tarafından  bu tür faaliyetlerin devam ettirilmesini istediler.