23.06.2016

T.C.

UŞAK VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı    :  25132606./902-1196                                                                                23 /06/2016

Konu   : Yaz Kur’an Kursu

Geçici Öğreticiliği Sınav İlanı

YAZ KUR’AN KURSU GEÇİCİ ÖĞRETİCİLİĞİ

BAŞVURU İLANI

İl ve İlçe Müftülüklerimize bağlı Camiler ve Kur’an Kurslarında 2016 yılı yaz döneminde yaz Kur’an Kurslarında ihtiyaç olması halinde geçici öğretici olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen şartları taşıyanlar arasından mülakatla bay/bayan geçici Kur’an Kursu Öğreticisi alınacaktır.

A - ARANAN ŞARTLAR      :

1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  2. Diyanet İşleri Başkanlığının ilgili yönetmeliklerinde ön görülen Din Hizmetleri Sınıfında çalışan personel için aranan “Ortak Nitelik” şartını taşımak.
  3. Kur’an Kursu Öğreticiliği yapmaya engeli bulunmamak.
  4. 2014 KPSS (DHBT) sınavından 60 ve üzeri puan almış olmak.
  5. İmam-Hatip Lisesi veya üstü dini öğrenim mezunu olmak.

B – BAŞVURU İŞLEMLERİ VE DEĞERLENDİRME      :

1.   Şartları tutan istekliler 23.06.2016 – 29.06.2016 tarihleri arasında istenen belgelerle birlikte İlimiz Müftülüğüne bir dilekçe ile şahsen müracaat edeceklerdir.
  2.   Bu duyuruda belirtilen şartları taşımayan veya posta yolu ile yapılan müracaatlar ile 29.06.2016 Çarşamba günü mesai bitiminden sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

C –  SINAV, GÖREVLENDİRME, SINAV YERİ VE TARİHİ:

1. Mülakat sınavı 30.06.2016 Perşembe günü saat 09:00’da Fatih Erkek Yatılı Kur’an Kursunda yapılacaktır.
  2. Mülakatta başarılı sayılabilmek için en az 70 puan alınması şarttır.
  3. Görevlendirmeler sınav sonucunda düzenlenecek başarı sırasına göre ihtiyaç duyulan yerlere (Camiler ve Kur’an Kursları) yapılacaktır.
  4. Mülakat sonuçları Müftülüğümüz ilan panosu ve Uşak İl Müftülüğü İnternet sitesinden duyurulacak olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.23.06.2016

(İMZA)